Νέα Σμύρνη: Ο εκτελεστής έκοβε βόλτες στην πλατεία πεζός – Μπορεί να μην ήξερε τον στόχο, του τον έδειξε ο “εντοπιστής”

Πεζός σε όλες τις… κάμερες της πλατείας Νέας Σμύρνης εντοπίζεται ο εκτελεστής με την χειρουργική μάσκα.

Από υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κάνοντας μια… συρραφή εικόνων από διαφορετικά βίντεο, εντοπίζουν τον κουκουλοφόρο, να εισέρχεται πεζός στην πλατεία να κινείται κατά μήκος της, να κοντοστέκεται για λίγο πίσω από κάποιους θάμνους μπροστά από το κατάστημα που καθόταν ο στόχος του και δευτερόλεπτα αργότερα κινείται δολοφονικά εναντίον του.

Στη συνέχεια και πάλι πεζός, κινείται περιμετρικά της Πλατείας

Νέας Σμύρνης με κατάληξη την οδό Ομήρου, όπου εξετάζεται να επιβιβάστηκε σε όχημα μαζί με τον συνεργό του.

Ο δολοφόνος φαίνεται πως είχε… προπομπό τον “εντοπιστή-spotter” του στόχου, ο οποίος φαίνεται να έδωσε το… σύνθημα της εκτέλεσης του “Νίκου”. Υπάρχουν οπτικές ενδείξεις συνεργού, η κίνηση του οποίου προηγείται χρονικά από αυτή του δολοφόνου, αρκετά λεπτά της ώρας.

Φαίνεται να έφθασε πρώτος στο κατάστημα που καθόταν ο υποψήφιος στόχος, έδωσε το στίγμα και τα χαρακτηριστικά του, και συνάμα το σύνθημα στον εκτελεστή να κινηθεί αστραπιαία, και στην συνέχεια να τον βοηθήσει να διαφύγουν μαζί. Σε αυτό το πλαίσιο, οι χειριστές της υπόθεσης, έχουν αιτηθεί την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να γίνει μια σάρωση της περιοχής, από την οποία θα μπορούσαν να προκύψουν τηλεφωνικές συνδέσεις σε επικοινωνία, το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Οι συσχετισμοί επικοινωνιών και τα ενεργά κινητά, εύλογα θα είναι πολλά, κάτι που σημαίνει πως θα απαιτηθεί σημαντικός χρόνος διασταύρωσής τους.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν ο εκτελεστής να μην… ήξερε τον στόχο και τον υπέδειξε ο “εντοπιστής” προκειμένου εκείνος να δράσει δολοφονικά.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τα κίνητρα των άγριων δολοφονιών, να προέρχονται συνδυαστικά, από την διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς με το πρόσχημα προστασίας σε καταστήματα της Νέας Σμύρνης.

Η εκτέλεση μέσα σε τέτοιο πολυσύχναστο περιβάλλον, υψηλού ρίσκου στην πραγματοποίησή της, αναδεικνύει σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, τον μηνυματικό χαρακτήρα της με συγκεκριμένους αποδέκτες. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης εκτιμούν, ότι ο δράστης… εκπροσωπεί “μαφία”, η οποία θέλησε δολοφονικά να αποστείλει το μήνυμά της στην “μαφία” που ανήκε ο “Νίκος”…

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα