Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Μετ' εμποδίων η προπόνηση του Σάββατου στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, πέρα από τις ελλείψεις των διεθνών Αθηναίου, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Μορέιρα), του Γκος που βρίσκεται στις ΗΠΑ και του τραυματία Μαργαρίτη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς των Γκάρετ και Τέπιτς.

Οι δύο παίκτες είχαν χτυπήσει μετά από σύγκρουση που είχαν στην προπόνηση της Παρασκευής και το Σάββατο έκαναν εξετάσεις. Ο Γκάρετ έχει υποστεί κάκωση στον
αντίχειρα του δεξιού του χεριού και έμεινε εκτός προπόνησης, ενώ θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα. Δεν προπονήθηκε ούτε ο Τέπιτς, που είχε μία αμυχή στο μάτι και κοντά στο σημείο που είχε τραυματιστεί στη Λήμνο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (ακτίνα) και για ένα χτύπημα στη μύτη. Είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας από τη Δευτέρα, όπως πιθανότατα και ο Γκος, οποίος για προσωπικούς λόγους θα καθυστερήσει κατά δύο μέρες την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό, από την Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, ξεκινώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για τον αγώνα με το Λαύριο (8/12) και όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Προπόνηση χωρίς απουσίες ωστόσο αναμένεται να διεξαχθεί για πρώτη φορά την προσεχή Τρίτη, μετά και την επιστροφή των τεσσάρων διεθνών στη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα