Νέα παράπονα για τη διαιτησία από Κούπερ και Φρανκ

Οι αξιωματούχοι του VAR Ντάρεν Ίνγκλαντ και Νταν Κουκ αντικαταστάθηκαν για δύο παιχνίδια, αφού εξαιτίας τους ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της Λίβερπουλ στην ήττα των «Κόκκινων» με 2-1 από την Τότεναμ το Σάββατο, με την PGMOL να παραδέχεται ότι η απόφαση ήταν αποτέλεσμα «σημαντικού λάθους».

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της είπε ότι «η αθλητική ακεραιότητα υπονομεύτηκε» από το λάθος του VAR.

Με τους αξιωματούχους να βρίσκονται υπό ακόμη περισσότερο έλεγχο την Κυριακή, ο Κούπερ ήταν αναστατωμένος με την

απόφαση αποβολής του αποβάλει τον Μούσα Νιακατέ, στην ισοπαλία 1-1 με την Μπρέντφορντ.

«Καθώς ήταν το μοναδικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή, η PGMOL χρειαζόταν μια πραγματικά καθαρή μέρα και δυστυχώς είχε το αντίθετο», είπε ο Κούπερ. «Όλοι θέλουμε οι διαιτητές να είναι στο σωστό επίπεδο και να τους βοηθούν, αλλά πρέπει να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονταν ήταν να μιλήσουμε για τις διαιτητικές αποφάσεις».

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, ήταν επίσης δυσαρεστημένος που οι ισχυρισμοί πέναλτι της ομάδας του δεν υποστηρίχθηκαν από το VAR, ιδιαίτερα ένα περιστατικό στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο τερματοφύλακας της Φόρεστ, Ματ Τέρνερ, γλίτωσε την τιμωρία για μια επέμβαση πάνω στον επιθετικό Γιόαν Γουίσα.

«Τα δύο χάντμπολ κάποιοι μάνατζερ θα τα διεκδικούσαν ως πέναλτι, εγώ δεν θα το κάνω, αλλά θα το μισούσα πολύ αν τα έδιναν εναντίον μου. Του Γουίσα όμως είναι καθαρό πέναλτι, οπότε δυστυχώς αυτό είναι ένα λάθος του VAR», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούπερ, Φρανκ,kouper, frank