Νέα ομάδα για Βαλαντσιούνας

Το όνομα του Γιόνας Βαλαντσιούνας έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη και δεν είναι κρυφό πως συνδέθηκε με αρκετές ομάδες της EuroLeague, παρότι ο ίδιος είχε συμβόλαιο με τους Κινγκς.

Το αν θα επιστρέψει ο Λιθουανός στην Ευρώπη είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως η νέας σεζόν δεν θα τον βρει στο Σακραμέντο.

Και αυτό διότι οι Κινγκς προχώρησαν σε trade με τους Νάγκετς, με τον Βαλαντσιούνας να πηγαίνει στο Ντένβερ και τον Ντάριο Σάριτς να ακολουθεί το αντίθετο

δρομολόγιο, δηλαδή για Σακραμέντο.

Ο Λιθουανός σέντερ φέρεται πως αποκτήθηκε από τους Νάγκετς για να πλαισιώσει τον Νίκολα Γιόκιτς στη θέση «5», ενώ ο Σάριτς πάει στους Σανς για να αποτελέσει την back up επιλογή πίσω από τον Ντομάντας Σαμπόνις.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του Βαλαντσιούνας για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στα 10.3 εκατομμύρια δολάρια και είναι εγγυημένο, ενώ ο Σάριτς θα λάβει 5.4 εκατομμύρια δολάρια για την ερχόμενη σεζόν.

The Sacramento Kings are trading Jonas Valanciunas to the Denver Nuggets for Dario Saric, sources tell ESPN. pic.twitter.com/D2Xmbm4DN1

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 1, 2025
Keywords
Τυχαία Θέματα