Νέα μεγάλα προπονητικά καμπ στις κατηγορίες ILCA 4 και ILCA 7

Το πρώτο αφορά την κατηγορία ILCA 7 και ξεκίνησε από χθες στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων. Το καμπ ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου, γίνεται σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΙΟ και η διοίκηση της Ομοσπονδίας δίνει πολύ μεγάλη σημασία για δυο λόγους.

Πρώτα γιατί θα λάβουν μέρος και ιστιοπλόοι της εθνικής ομάδας και έπειτα οι αθλητές και τα μέλη του δραστήριου ομίλου στη Λούτσα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν από κοντά νέες προπονητικές μεθόδους και τακτικές και τι ακριβώς σημαίνει

στην πράξη οργανωμένη δουλειά προπόνησης.

Αυτό εγγυάται ο νέος τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας, ο Δανός Κρίστιαν Ρασμούσεν (στη φωτό την ώρα της προπόνησης), ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας σε θάλασσα και στεριά με θεωρία και γυμναστική υπό την επίβλεψη του Μάνου Καραμάνη.

Στο καμπ συμμετέχουν οι Αντώνης Μπουγιούρης (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), Πάτροκλος Θεόδωρος Τσαραμύρσης (Ι.Ο.Π.), Σπύρος Προβελέγγιος (Ν.Ο.Π. Φαλήρου), Γεώργιος Παπαδάκος (Ν.Ο.Ε.Φ.), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Ν.Ο. Βουλιαγμένης) και Ζαμίτ Λουκιανός ( Ν.Ο. Βουλιαγμένης).

Το δεύτερο καμπ θα διεξαχθεί στο Athens International Sailing Center στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας από 24 έως και 28 Ιουλίου και αφορά την κατηγορία ILCA 4.

Θα λάβουν μέρος 20 αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας και άλλοι 14 ιστιοπλόοι απ’ όλη τη χώρα (σύνολο 34) οι οποίοι θα τρέξουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Youth που θα πραγματοποιηθεί στη Βιλαμούρα το διάστημα 13-20 Αυγούστου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της κατηγορίας Χάρης Γκανιάτσας έχει στοχεύσει στον αγώνα της Πορτογαλίας και οι ιστιοπλόοι μας θα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα με στόχο τη διάκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα