Νέα ισχυρή έκδοση Audi A4 allroad quattro με 252 PS, από 51.680 ευρώ (video)

Νέα βενζινοκίνητη έκδοση για το Audi A4 allroad quattro με252 ίππους, σε ειδική τιμή (51.680 ευρώ) με μόνιμη τετρακίνηση quattro και όλατα χαρακτηριστικά οδηγικής απόλαυσης, ασφάλειας και τεχνολογίας σε ένα μοναδικόπακέτο.

Νέα, ισχυρή έκδοση για το Audi A4 allroad quattro

σε πολύιδιαίτερη τιμή! Πρόκειται για τη δίλιτρη, βενζινοκίνητη έκδοση των 252 ίππων,εξοπλισμένη με το quattro, το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης της Audi. Πλέον, μετιμή 51.680 ευρώ η οδηγική απόλαυση και η ελευθερία που μπορεί να προσφέρει τοA4 allroad, γίνεται ακόμα πιο προσιτή! Στην τιμή αυτή, το Audi A4 allroadquattro 2.0 TFSI MHEV S tronic, διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό design,τεχνολογίας και άνεσης. Ενδεικτικά, το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από:

• Εντυπωσιακό design που εμπνέει για περιπέτεια. Εμπρός,δεσπόζει η εμβληματική μάσκα «Singleframe» με τα κάθετα χρωμιωμένα στοιχεία,περιμετρικά τα τονισμένα τόξα στους θόλους των τροχών, οι συμπαγείς σποραναλογίες και τα διάφορα προστατευτικά, ενώ πίσω ο διαχύτης και τα λογότυπα«allroad» συνθέτουν ένα πανέμορφο αυτοκίνητο.

• Ιδανικές διαστάσεις (μήκος 4.750 χλστ., πλάτος 1.842 χλστ.,ύψος 1.493 χλστ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2.818 χλστ.) που προσφέρουνάπλετους χώρους για οδηγό και επιβάτες. Ταυτόχρονα, το υπερυψωμένο αμάξωμα(επιπλέον 34 χλστ. αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος σε σχέση μετο A4 Avant) εγγυάται απροβλημάτιστα περάσματα σε χώμα και λάσπη.

• Πανίσχυρο κινητήρα 252 ίππων. Με υψηλά αποθέματα ροπής(370 Nm από τις 1.600 έως τις 4.500 σ.α.λ.) που εξασφαλίζει καταιγιστικέςεπιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, τελική στα 246 χλμ./ώρα) παράλληλαμε οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση από 6,4 λίτρα/100 χλμ.).

• Στάνταρ μόνιμη τετρακίνηση quattro με μηχανικό κεντρικόδιαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με κατανομή 60% στον πίσω άξονα και 40% στονμπροστινό. Ανάλογα με τις συνθήκες το ποσοστό μπορεί να μεταβληθεί έως 85% στονπίσω άξονα και έως 70% στον εμπρός.

• Στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic με 7 σχέσειςπου εγγυάται ταχύτατες και βελούδινες αλλαγές, εξασφαλίζοντας ταυτόχροναμεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

• Μέσω του Audi drive select o οδηγός έχει στην διάθεσή τουτην επιπρόσθετη λειτουργία offroad, ενώ προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμη ανάρτησημε ηλεκτρονικό έλεγχο απόσβεσης.

• Ειδικά σχεδιασμένη για το A4 allroad quattro ανάρτηση τουμπροστινού άξονα με πέντε συνδέσμους που σε συνδυασμό με την πίσω με τουςτραπεζοειδούς διάταξης συνδέσμους διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης καικορυφαίο κράτημα ανεξαρτήτως «τερέν».

• Το Audi virtual cockpit (προαιρετικό) περιλαμβάνει πλήρωςψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης, διάστασης 12,3 ιντσών, απεικονίζονταςμε ένα ευφάνταστο τρόπο τις πληροφορίες. Στην λειτουργία Infotainment κυριαρχείένα κεντρικό παράθυρο, ενώ το στροφόμετρο και το ταχύμετρο εμφανίζονται ωςμικρά στρογγυλά στοιχεία. Στην κλασική λειτουργία, δίνεται έμφαση στα όργαναενώ το κεντρικό παράθυρο με το χάρτη πλοήγησης ή τις λειτουργίες τηλεφώνου, τηλίστα ραδιοφωνικών σταθμών ή μουσικών αρχείων είναι αντίστοιχα μικρότερο εδώ.

• Στο high-tech εσωτερικό με τον ατμοσφαιρικό LED φωτισμόείναι διάχυτη η αίσθηση της πολυτέλειας και του high-tech στοιχείου, ενώ η νέαγενιά πολυμέσων και το σύστημα χειρισμού MMI επιτρέπουν την πλήρη διασύνδεση μεsmartphone, καθώς και την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

• Φυσικά όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησηςοδηγού που υπάρχουν στην γκάμα του A4 είναι επίσης διαθέσιμα και στο A4 allroadquattro. Μερικά από αυτά είναι το ενεργητικό cruise control (ACC) με λειτουργίαStop&Go, οι νέας γενιάς LED και Audi Matrix-LED προαιρετικοί προβολείς μεδυναμική κατεύθυνση δέσμης, το Park Assist που μετατρέπει την διαδικασίαπαρκαρίσματος σε παιχνίδι, το Exit Warning που προειδοποιεί τους επιβάτες γιαδιερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, το Rear Cross Traffic το οποίο υποβοηθάστην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο, το CollisionAvoidance που αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβειστο σύστημα πέδησης.

Δείτε το video του Audi A4 allroad quattro εδώ:


Keywords
Τυχαία Θέματα