Νάπολι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Οσιμέν

Ο Νιγηριανός παίκτης της Νάπολι δεν παρέλειψε να τονίσει πως πλέον ζει το όνειρό του στην Ιταλία, ενώ μίλησε και για τα ινδάλματά του.

Αρχικά, ο Οσιμέν δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό για αυτό. Ως παιδί, καθάριζα υδρορροές στους δρόμους για ελάχιστα χρήματα και για να εξασφαλίσω λίγο νερό. Δεν παραπονιόμουν, είμαι χαρούμενος που το έκανα γιατί πιστεύω ότι το να δουλεύω τόσο πολύ για να πάρω αυτά τα χρήματα, ήταν σημαντικό για μένα, είχα συνείδηση στο πώς να ξοδέψω αυτά τα χρήματα και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Ο αδερφός μου πουλούσε

εφημερίδες και η αδερφή μου πορτοκάλια. Ήμουν στους δρόμους κουβαλώντας και έπρεπε να κυνηγάω αυτοκίνητα, για να τους το πουλήσω. Νιώθω ότι αυτοί οι αγώνες με βοήθησαν στη ζωή”.

Στη συνέχεια, ο Νιγηριανός παίκτης συμπλήρωσε: “Πάντα το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το είδωλό μου από το οποίο εμπνεύστηκα ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και άλλοι σπουδαίοι θρύλοι όπως ο Οντιόν Ιγκαλό και ο Ομπί Μικέλ. Νιώθω ότι έχω πετύχει ένα κατόρθωμα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου στη ζωή. Είμαι ευγνώμων για το πού βρίσκομαι σήμερα και για όσα πέρασα, που με διαμόρφωσαν στον άνθρωπο που είμαι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα