Νάπολι: Ο Όσιμεν αγνόησε τους συμπαίκτες του και έγινε… viral (vid)

Ο Βίκτορ Όσιμεν φαινόταν έξαλλος όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της Νάπολι το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου και αγνόησε ακόμη και μερικούς από τους συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένων των Ντιέγκο Ντέμε και Πιότρ Ζιελίνσκι.

Ο Νιγηριανός φορ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της Νάπολι για τον αποψινό αγώνα με την Ουντινέζε και αναμένεται να αγωνιστεί στο Stadio Maradona. Ωστόσο, ο επιθετικός των Παρτενοπέι δεν φαίνεται να είναι σε καλή διάθεση μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Ένας

χρήστης του TikTok βιντεοσκόπησε την άφιξή του στο ξενοδοχείο που μένει η Νάπολι, δείχνοντας έναν φαινομενικά έξαλλο επιθετικό.

Ο Όσιμεν είχε σκυμμένο το κεφάλι του και δεν χαιρέτησε κάποιους συμπαίκτες του έξω από το ξενοδοχείο, ενώ ο ατζέντης του παίκτη έχει απειλήσει νομικά τη Νάπολι μετά από δύο βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκαν από τους Παρτενοπέι και προκάλεσαν την οργή του Νιγηριανού φορ.

#Osimhen arriva all’Hotel Serapide. Saluta Santoro, ma snobba #Demme e #Zielinski. La faccia del Team Manager la dice lunga. Video: Enzo Buono.#Napoli pic.twitter.com/dInBTqvIU8

— Gennaro Del Vecchio (@GennyDelVe) September 27, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νάπολι, Όσιμεν,napoli, osimen