Νάπολι: Ο Γκατούζο αποθέωσε τον Ιμπραΐμοβιτς

Νάπολι: Ο Γκατούζο αποθέωσε τον ΙμπραΐμοβιτςtnalΔευ, 11/23/2020 - 08:32

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως είναι πολύ καλύτερος σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Ο Ιταλός τεχνικός της Νάπολι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν, μετά την ήττα 3-1 της ομάδας του στο μεταξύ τους ματς, για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Γκατούζο τόνισε: “Η Μίλαν πιστεύει σταθερά στον «Ίμπρα». Πιστεύουν 100% αυτό που

κάνουν. Δείχνει ακόμα πιο δυνατός τώρα, από ό,τι ήταν πριν 10-12 χρόνια. Έπαιξαν με σέντρες, επειδή ξέρουν ότι θα είναι αυτός εκεί για να τις κερδίσει. Εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις πιστέψαμε”

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “παρτενοπέι” συμπλήρωσε: “Έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον, να πεις μια καλή κουβέντα στο συμπαίκτη σου, όταν δυσκολεύεται. Υπάρχουν πολλοί που λειτουργούν σαν καθηγητές και θέλουν να σου μάθουν τα πάντα. Αυτό με πληγώνει”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως είναι πολύ καλύτερος σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 08:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα