Νάπολι-Μπενεβέντο 2-0: Πλησίασε κι άλλο την τετράδα

Νάπολι-Μπενεβέντο 2-0: Πλησίασε κι άλλο την τετράδαmkatsafaΚυρ, 02/28/2021 - 21:19

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε 2-0, φτάνοντας τις 4 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στη Serie A, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ σε αυτό το διάστημα. Για πρώτη φορά μετά από το Μάρτιο του 2011 (8 ματς τότε) καταφέρνει ένα τέτοιο επίτευγμα.

Το 1-0 έγινε στο 34ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ντρις Μέρτενς στο 34ο λεπτό και το τελικό 2-0

έγραψε με περίεργο τρόπο ο Πολιτάνο, όταν μετά από σέντρα του Ινσίνιε προσπάθησε να πλασάρει ο Ντι Λορέντσο και η μπάλα βρήκε τυχαία στο σώμα οτυ Ματέο Πολιτάνο που είχε χάσει την ισορροπία του.

Η Νάπολι πλησίασε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπενεβέντο κρατάει μεν μία καλή διαφορά επτά βαθμών από τη 18η Κάλιαρι, αλλά παρέμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, με 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Benevento - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, με ήττα από την Αταλάντα και αποκλεισμό από τη Γρανάδα (για το Γιουρόπα Λιγκ), η Νάπολι επέστρεψε στις επιτυχίες με νίκη επί της Μπενεβέντο. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 21:19 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα