Νάπολι: Ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού ο Γκατούζο

Νάπολι: Ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού ο ΓκατούζοtnalΠαρ, 02/26/2021 - 08:40

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Νάπολι από τη συνέχεια του Europa League. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη τύχης των “παρτενοπέι” στα δυο ματς με τη Γρανάδα. Η ιταλική ομάδα νίκησε 2-1 στη ρεβάνς, όμως αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-2. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκατούζο δήλωσε: “Δεχθήκαμε ένα απίθανο γκολ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει. Τώρα έχουμε... ξεμείνει από ενέργεια και πρέπει η ομάδα να παραμείνει ήρεμη, ακόμα και αν οι οπαδοί μας είναι εκνευρισμένοι. Εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος. Αν είναι κάποιος να... πληρώσει, είμαι εγώ”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις της ισπανικής ομάδας: “Αυτοί που μας εκπροσωπούν πρέπει να ακούγονται περισσότερο. Πρέπει να έχεις σεβασμό και να μην... τρως χρόνο. Δεν μπορείς να μένεις ακίνητος για τρία λεπτά μετά από κάθε φάση. Αν μία ιταλική ομάδα έπαιζε έτσι, θα ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου την άλλη μέρα”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Νάπολι από τη συνέχεια του Europa League. Article publish on Παρ, 02/26/2021 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα