Ναδάλ: "Να πονάω τόσο πολύ..."

Ο Ράφα Ναδάλ αναφέρθηκε στον πόνο που ένιωθε από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι του με τον Ντελ Πότρο, στον ημιτελικό του τουρνουά της Νέας Υόρκης όταν ο Ισπανός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω των πόνων στο δεξί του γόνατο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε, μεταξύ άλλων τα εξής: “Στο πρώτο σετ ένιωσα πόνο. Από εκεί και μετά προσπαθούσα να δω αν θα περνούσε στη διάρκεια του αγώνα. Αλλά όχι… Δεν ήταν μια τέτοια μέρα. Περίμενα όσο περισσότερο μπορούσα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μένα να σταματήσω
ένα παιχνίδι πριν αυτό τελειώσει. Αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα να συνεχίζω να παίζω και την ίδια στιγμή να πονάω τόσο πολύ. Σε τελική ανάλυση, αυτό δεν ήταν ένα παιχνίδι τένις, έτσι δεν είναι; Ηταν ένας που έπαιζε και ένας άλλος που στεκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Το σιχαίνομαι να αποχωρώ αλλά το να έμενα για ακόμη ένα σετ ήταν πολύ για μένα”.
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, σε κάποιο σημείο είπε και το εξής: “Το καλό είναι πως ξέρω τον τρόπο για να δουλέψω για να το βελτιώσω όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί έχω εμπειρία σε αυτό”.
Keywords
Τυχαία Θέματα