Μυρίδου λίμπερο, ακολουθεί Χατζηευστρατιάδου

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την Εύα Χαντάβα ο ΠΑΟΚ άρχισε τις ανακοινώσεις με παίκτριες με τις οποίες έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό.

Η πρώτη είναι η 24χρονη διεθνή Μαρία Μυρίδου, η οποία πέρσι έβγαλε μάτια με τους Μακεδόνες και φέτος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα του Ναυάρχου Βότση.

ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον βρίσκεται εκεί που πραγματικά ανήκει! Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που
είμαι μέλος μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να επιτευχθούν. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ και τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι και καλή αρχή στην ομάδα μας!" σχολίασε η 24χρονη λίμπερο, μετά την υπογραφή του συμβολαίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr.

Σειρά μετά την Μυρίδου παίρνουν οι κεντρικές Χατζηευστρατιάδου και Πολυνοπούλου. Μέχρι στιγμής πάντως όλες οι κινήσεις γίνονται χωρίς να υπάρχει, επίσημα τουλάχιστον, προπονητής στην ομάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα