Μουστάφι: «Οι εφημερίδες χρειάζονται κάτι για να γεμίσουν τα άδεια φύλλα τους»

Ο Σκοντράν Μουστάφι ξέσπασε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Άρσεναλ και να υπογράφει με την Ίντερ το καλοκαίρι.

«Σας αρέσει να παίρνετε τα σ*** και να τα κάνετε ακόμα μεγαλύτερα σ****. Αυτή είναι η δουλειά σας. Με ρωτήσατε για αυτό, η δουλειά σας είναι να κάθεστε μπροστά από ανθρώπους και να συζητάτε και να νοίζετε οτι τα ξέρετε όλα. Ότι συμβαίνει σε ένα δωμάτιο δεν είναι η πραγματική ζωή. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι μιλάνε για πράγματα
που δεν μπορούν να γνωρίζουν. Αν είχα συζητήσει με συλλόγους ή αν δεν είχα. Υπάρχουν τόσες πολλές εφημερίδες, που χρειάζονται κάτι για να γεμίσουν τα άδεια φύλλα τους. Στέκομαι μπροστά σου με την φανέλα της Άρσεναλ», δήλωσε ο Γερμάνος ποδοσφαιριστής.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην νίκη της Άρσεναλ με 2-0 επί της Τότεναμ: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και κρατάμε μόνο την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από μια νίκη. Πίστευω ότι τα πήγαμε καλά. Δείξαμε ένα υπέροχο χαρακτήρα, όταν είχαμε την μπάλα αλλά και όταν δεν την είχαμε. Στο τέλος ήμουν ευχαριστημένος με την αγωνιστική μας κατάσταση και το χαρακτήρα που δείξαμε», συμπλήρωσε.

Η Άρσεναλ είναι 6η στο αγγλικό πρωτάθλημα με 22 βαθμούς και βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα Μάντσεστερ Σίτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα