Μουρίκης: «Στόχος το Ολυμπιακό μετάλλιο από την αρχή της τετραετίας» (vid)

Μουρίκης: «Στόχος το Ολυμπιακό μετάλλιο από την αρχή της τετραετίας» (vid)basket1thanosΔευ, 02/22/2021 - 21:54

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φουνταριστός της Εθνικής πόλο των Ανδρών, Κωνσταντίνος Μουρίκης, μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής από την Ολλανδία (στις βαλίτσες φυσικά το εισιτήριο για το Τόκιο):

«Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τι θα γίνει μετά από κάποιους μήνες αλλά θεωρώ ότι

η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι φέρνει πολλές επιτυχίες. Εμείς έχουμε στόχο από την αρχή της τετραετίας, η ομάδα θέλει να τελειώσει τον ολυμπιακό κύκλο με ένα μετάλλιο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, την καλύτερη προετοιμασία, θα εμφανιστούμε όπως πρέπει και αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι.»

Για τα κρυφά «όπλα» της ελληνικής ομάδας:

«Το όπλο είναι η ομοιογένεια και το γεγονός ότι είμαστε μία μεγάλη παρέα, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να συμπεριφερθεί μέσα στο νερό. Όλα αυτά βγαίνουν στους αγώνες και έρχονται και οι νίκες.»

Για το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού το εγχώριο πρωτάθλημα έχει βάλει «λουκέτο» εδώ και 3,5 μήνες:

«Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε, αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα με την πανδημία. Θεωρώ ότι η Ομοσπονδία, ο πρόεδρος, το τεχνικό τιμ, οι αθλητές και η Πολιτεία κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και η ομάδα εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατή. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Για το που αφιερώνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Αφιερώνω αυτή την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολα. Ελπίζω να τους δώσαμε κάποια χαρά μέσα σε αυτή τη μαυρίλα που ζούμε λόγω του Covid-19 και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για να χαρούν.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Εθνική Ελλάδας Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Μουρίκης: «Στόχος το Ολυμπιακό μετάλλιο από την αρχή της τετραετίας» Submitted by basket1thanos on Δευ, 02/22/2021 - 21:51 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MOURIKIS_POLO_220221.mp4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Off Off Off ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο φουνταριστός της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών, Κωνσταντίνος Μουρίκης, μιλώντας κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία, αποκάλυψε πως εδώ και 4 χρόνια υπάρχει ο στόχος του πρώτου Ολυμπιακού μεταλλίου για την χώρα μας. ΠΟΛΟ Εθνική Ελλάδας Πόλο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο φουνταριστός της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών, Κωνσταντίνος Μουρίκης, μιλώντας κατά την άφιξη της αποστολής από την Ολλανδία, αποκάλυψε πως εδώ και 4 χρόνια υπάρχει ο στόχος του πρώτου Ολυμπιακού μεταλλίου για την χώρα μας. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 21:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα