Μοράτι: «Έχει ξεφύγει η Γιουβέντους»

Ο Μασίμο Μοράτι παραδέχεται πως η Γιουβέντους έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες, οι οποίοι θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο πρώην ηγέτης της Ίντερ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία των «νερατζούρι», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάουρο Ικάρντι.

Αρχικά, ο Μοράτι δήλωσε για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Είναι μια συναρπαστική χρονιά μέχρι στιγμής. Η Γιουβέντους έχει ξεφύγει, όμως Νάπολι και Ίντερ παίζουν καλό ποδόσφαιρο,
που τους επιτρέπει να ελπίζουν. Η Γιουβέντους ξέρει πώς να διαχειριστεί τη Σέριε Α και το Champions League, όμως ελπίζουμε ότι θα χάσει κάποιους βαθμούς, έτσι ώστε να γίνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον για όλους. Θεωρώ πως αυτή είναι η πιο δυνατή Γιουβέντους που έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Μοράτι μίλησε για τον Ικάρντι: «Ο Ικάρντι είναι πραγματικά πολύ δυνατός. Το απέδειξε ξανά στο ματς κόντρα στη Λάτσιο. Μπορεί να κάνει τα πάντα όταν βρεθεί μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Έχει ποιότητα και βελτιώνεται συνέχεια. Θαυμάζω επίσης τον χαρακτήρα του. Είναι πάντα ήρεμος, χαμογελαστός και αυτό βοηθάει και τους υπόλοιπους να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Τέλος, ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Ίντερ αναφέρθηκε και σε ποια ομάδα τον έχει απογοητεύσει περισσότερο την εφετινή σεζόν: «Ίσως η Ρόμα. Πούλησε ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές. Όσο για τη Μίλαν, αισθάνομαι ότι έχουν πετύχει περισσότερα από όσα περίμεναν στην αρχή, οπότε δε τη θεωρώ απογοήτευση».
Keywords
Τυχαία Θέματα