Μοράτα: Το μπλόκο της Ατλέτικο και η παραμονή του στο Τορίνο

Ο επιθετικός είναι δανεικός για δύο χρόνια, με οψιόν αγοράς για άλλα 35 εκατ. ευρώ, μια επιλογή που η Γιουβέντους προφανώς δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμη να τον αφήσει να φύγει έξι μήνες νωρίτερα, ακόμη και με την άφιξη του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο ατζέντης του Μοράτα

προσπάθησε να διαπραγματευτεί τη μετάβαση στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ανήκει, δεν έχει καμία πρόθεση να ενισχύσει έναν άμεσο αντίπαλο στη LaLiga. Προσπαθούν να βάλουν πολλά εμπόδια στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένης μιας υποχρεωτικής ρήτρας εξαγοράς αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμα κι αν ο Μοράτα αποδέχτηκε μια περικοπή μισθού για να πραγματοποιηθεί η κίνηση, φαινομενικά έχει αναγνωρίσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αν κάποιος εγκαταλείψει τη Γιούβε για να ανοίξει δρόμο για τον Βλάχοβιτς, αυτός θα είναι ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι για την Τότεναμ, ενώ ο Βραζιλιάνος Κάιο Ζόρζε έχει προτάσεις για να αποχωρήσει καθώς δεν προσαρμόζεται και δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

#FCB

NOTICIA SPORT: Morata se resigna a quedarse en la Juventus

Aunque suena para la Premier League, el jugador tiene asumido que seguirá en la Juve hasta final de temporada

@Jordigilhttps://t.co/eFER160Y1S

— Diario SPORT (@sport) January 29, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα