Μοράτα: «Δέχθηκα απειλές για τη ζωή των παιδιών μου» (vid)

«Δεν κοιμήθηκα επί 9 ώρες μετά τον αγώνα με την Πολωνία. Δέχθηκε απειλές για τη ζωή των παιδιών μου, όπως και ύβρεις» αναφέρει ο Άλβαρο Μοράτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του Cope.

«Τώρα είμαι καλά, ίσως κάποια χρόνια πίσω να ήμουν χειρότερα. Ίσως να μην κάνω καλά τη δουλειά μου, αλλά ο κόσμος πρέπει να μπαίνει στη θέση μου και να καταλαβαίνει πως είναι να δέχεσαι απειλές. Όταν φτάνω στο ξενοδοχείο, απενεργοποιώ το τηλέφωνο. Όμως αυτό που με εκνευρίζει είναι πως λένε αυτά τα πράγματα για τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου στο γήπεδο.

Τώρα όλοι μου εύχονται το θάνατο, αλλά εάν συνέβαινε κάποια τραγωδία όλοι θα πουν πως «ήταν ένα καλό παιδί» ανέφερε μεταξύ άλλων εξίσου σοκαριστικών συμβάντων ο άσος της «ρόχα» για να συμπληρώσει πως έχει τη βοήθεια του ψυχολόγου της εθνικής ομάδας.

«Μας βοηθάει πολύ, είναι χρήσιμο να έχεις κάποιον να σε ακούει όταν το έχεις ανάγκη. Οι συμπαίκτες μου μού κάνουν πλάκα γι’ αυτό, ευτυχώς μπορούν να μιλήσουν κι εκείνοι στον ψυχολόγο».

@AlvaroMorata, en @partidazocope

"Estuve 9 horas sin dormir tras el partido ante Polonia"

"He recibido amenazas, insultos a mi familia, que ojalá se mueran mis hijos…"

"Me molesta que lo tenga que vivir mi mujer y que a mi hijos les digan de todo"#PartidazoCOPE pic.twitter.com/d4gNTI3mcp

— El Partidazo de COPE (@partidazocope) June 24, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα