Μόντσα: Ο νόμος του Μπερλουσκόνι

Επισήμως δεν έχει βγει με την μορφή ανακοίνωσης (γιατί δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε), αλλά στην Μόντσα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, έχει ειδοποιήσει τους στενούς του συνεργάτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ότι στις επιλογές των παικτών που θα έρθουν, θα πρέπει να υπάρχει ένας (απαράβατος) όρος.

«Όχι τατουάζ».

Σημαντικό κριτήριο λοιπόν για όσους ποδοσφαιριστές θέλουν να ενταχθούν στο ρόστερ των νεοφώτιστων, είναι να μην έχουν χαράξει το σώμα τους.
Στην περίπτωση που ο υποψήφιος έχει ήδη κάποιο τατουάζ και κρίνεται απαραίτητος

για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται, θα είναι καλό να είναι μικρό και σε σημείο του σώματος που δεν θα είναι εύκολα ορατό.

Αυτός λοιπόν είναι ο όρος του “Cavaliere” που για το καλό του… ποδοσφαίρου δέχεται να κάνει και κάποιες μικρές υποχωρήσεις

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι έχει η κατάσταση στην μικρή πόλη της Λομβαρδίας η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023, είναι ιστορική για την Μόντσα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ποδοσφαιρική ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Serie A.

Η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα είναι εντατική, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, μία ακόμη απαίτηση του Μπερλουσκόνι, είναι η δημιουργία μιας ομάδας όπου ο κορμός της θα στηρίζεται στο Ιταλικό στοιχείο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μέχρι τώρα υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας, οι Ρανόκια, Κράνιο, Σένσι, Καρμπόνι, Μπιριντέλι και Πεσίνα, ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκτηθούν ονόματα πρώτης γραμμής από το εξωτερικό, δίνοντας βαρύτητα πρωτίστως στους Καβάνι, Σουάρεθ και Ικάρντι.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας τις διαπραγματεύσεις με τα «μεγάλα» ονόματα, στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον μεγάλο αφεντικό στην δημιουργία ενός συνόλου που δεν θα έχει απλά ως στόχο την παραμονή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, αλλά θα στέκεται με αξιώσεις μεταξύ των μεγάλων παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι τον ρόλο κομπάρσου.

Λίγοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που θα διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα της ερχόμενης περιόδου και οι αλλαγές που θα δούμε στην Μόντσα (εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου) αναμένεται να είναι σαρωτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα