Μόντσα – Ουντινέζε 1-2: “Πέρασε” από το Μιλάνο (hls)

H Μόντσα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Serie A υποδέχτηκε την Ουντινέζε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική νίκη με τελικό σκορ 2-1.

Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα αφού τις πρώτες δυο αγωνιστικές γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Τορίνο και Νάπολι με αποτέλεσμα να έχουν άμεση ανάγκη για συγκομιδή βαθμών κάτι όμως που δεν συνέβη τελικά ούτε στην αποψινή αναμέτρηση.

Το παιχνίδι γενικά ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Στρόπα να έχει οριακά την κατοχή της μπάλας και τους

δυο αντιπάλους να προσέχουν αρκετά την αμυντική τους λειτουργία. Η Μόντσα προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με το τέρμα του Κολπάνι όμως σύντομα (4 λεπτά αργότερα) οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ με τον Μπέτο.

Στην συνέχεια του αγώνα η Μόντσα είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως τελικά να φτάσει σε κάποιο τέρμα με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να ψάχνουν τις δικές τους στιγμές μπροστά στην εστία του Ντι΄Γκρεγκόριο και τελικά να βρίσκουν το γκολ της νίκης στο 77ο λεπτό του αγώνα με τον Ουντότζι.

Η Μόντσα έμεινε χωρίς βαθμό σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρόμα, στους τέσσερις βαθμούς πλέον η Ουντινέζε με την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση να είναι στην έδρα της απέναντι στην Φιορεντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα