Μοντέλα: «Λυπάμαι για την αποτυχία»

Συγνώμη για τα αρνητικά αποτελέσματα της Σεβίλλης στους τελευταίους αγώνες της ζήτησε ο Βιντσέντσο Μοντέλα αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της.

Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε την ομάδα της Ανδαλουσίας στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου. Από εκείνο το σημείο άρχισε και η πλήρης κατάρρευση.

Στη συνέχεια ήρθε η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας (0-5) και το 1-2 από τη Λεβάντε την Παρασκευή ήταν τελικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού οδήγησε στην απομάκρυνση του Μοντέλα.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς, οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί. Θα ήθελα επίσης να χαιρετήσω τους παίκτες για την τεράστιά προσπάθειά τους που την κατέβαλαν σε μεγάλο βαθμό και για μένα. Επιπλέον, ευχαριστώ και όσους ανθρώπους δούλεψαν μαζί μου, αλλά δεν είχα τον χρόνο να τους αποχαιρετήσω», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

«Λυπάμαι πολύ για το τελευταίο διάστημα. Μπορώ να πω ότι δούλεψα με όρεξη και ενθουσιασμό μέχρι το τέλος. Είμαι πεπεισμένος ότι η Σεβίλλη μπορεί να κερδίσει την έξοδό της στην Ευρώπη και για το λόγο αυτό ζητάω από τους οπαδούς να σταθούν κοντά στους παίκτες και να τους δώσουν την αμέριστη υποστήριξή τους. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ηταν τιμή μου που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας», υποστήριξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα