Μόλντε – Γαλατάσαραϊ 2-3: Την τιμώρησε Νορβηγός (highlights)

Η μπάλα τιμώρησε τους Νορβηγούς

Η Μόλντε κατάφερε να προηγηθεί με στημένη μπάλα μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και σκόρερ Έλινγκσεν. Βρήκε πάρα πολλούς χώρους στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά όποτε χρειάστηκε ο Μουσλέρα κράτησε το 1-0.

Επειδή η μπάλα συνήθως τιμωρεί, το έκανε και τώρα με την ισοφάριση του Σέρτζιο Ολιβέιρα (25′) στην πρώτη τελική της Γαλατά και μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με την γκολάρα του Ικάρντι (29′).

Ρίσκαραν αλλά… έχασαν

Η Μόλντε άρχισε δυναμικά και το δεύτερο ημίχρονο με πρέσινγκ ψηλά και τρέξιμο και ισοφάρισε γρήγορα με το βολέ του Χάουγκεν

(56′).

Οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν να κρατήσουν το 2-2 και προσπάθησαν να πάνε για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν την καλύτερη ευκαιρία τους αλλά ο Χάουγκεν δεν σκόραρε για εκατοστά (73′).

Τελικά το ρίσκο των γηπεδούχων δεν απέδωσε. Ο Νορβηγός Φρέντρικ Μίτσγε μπήκε στο γήπεδο στο 82ο λεπτό για την Γαλατάσαραϊ και τιμώρησε σκληρά τους συμπατριώτες του σκοράροντας το γκολ νίκης των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις (90+3).

Στο φινάλε οι γηπεδούχοι έφτασαν με 22 τελικές και η Γαλατά με 6 αλλά οι φιλοξενούμενοι, αγγίζουν πλέον με το τελικό 2-3 την 17η συμμετοχή της ιστορίας τους στους ομίλους του Champions League.

Μόλντε: Κάρλστρεμ – Χάουγκαν, Μπιέρνμπακ, Έλινγκσεν – Κνούτζον, Έρικσεν (69′ Κάασα), Μάνσβερκ, Μπρέιβικ, Χάουγκεν – Έικρεμ (78′ Κιτολάνο), Μπρίνχιλντσεν

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα – Μπούι, Νέλσον, Αμπντουλκαρίμ, Ανχελίνιο – Ολιβέιρα (70′ Αϊχάν), Κουτλού (82′ Μίτσγε) – Ακγκιούν (82′ Τετέ), Μέρτενς (59′ Ντεμίρμπαϊ), Ακτούρκογλου (70′ Γιλμάζ) – Ικάρντι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόλντε – Γαλατάσαραϊ 2-3, Νορβηγός,molnte – galatasarai 2-3, norvigos