Μοιρασιά στο Μιλάνο


Η Ρόμα ήταν πιο επικίνδυνη στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα, δίνοντας χώρο στην Ίντερ και αξιοποιώντας τους ελεύθερους χώρους. Με τον Τζέκο να τοποθετείται εξαιρετικά και να αναζητά τους 3 μεσοεπιθετικούς αλλά και με τις προωθήσεις του Φλορέντσι οι Ρωμαίοι έβγαλαν καλύτερες επιθέσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 6' απείλησαν με δυνατό σουτ του Κόλαροφ και τη μπάλα να φέυγει εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι του Χαντάνοβιτς.
Στο 8' ο Μαρτίνες επιχείρησε εξαιρετική κεφαλιά και ο Μιράντες έσωσε τη Ρόμα με τη βοήθεια του δοκαριού.
Στο 14ο λεπτό ο Ελ Σαραουί πήρε τη μπάλα
κοντά στην πλάγια γραμμή και αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή, απέφυγε εντυπωσιακά όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετική εκτέλεση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Στο 33ο λεπτό ο Ελ Σαραουί ανάγκασε τον Χαντάνοβιτς σε καλή επέμβαση.
Η Ίντερ ήταν πιεστική δημιουργώντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Με τον Ασαμόα στο 42' τον Βεσίνο μετά το σουτ του Πολιτάνο και την επέμβαση του Μιράντε στο 43' και την κεφαλιά του Ντ' Αμπρόσιο στο 44ο λεπτό.

Η Ίντερ συνέχισε να πιάζει στην επανάληψη, επίλησε με κεφαλιά του Μαρτίνες και επέμβαση του Μιράντες στο 49' Δύο λεπτά αργότερα ο Πελεγκρίνι σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση και στο 61' μετά από σέντρα του Ντ' Αμπρόσιο ο Πέρισιτς διαμόρφωσε το 1-1 με κεφαλιά. Η Ίντερ έριξε το ρυθμό της στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να βγει μπροστά η Ρόμα και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στο 68 με τον Πελεγκρίνι να σταματά στον Χαντάνοβιτς όσο και στις καθυστερήσεις με τον Κόλαρον να υποχρεώνει σε σπουδαία επέμβαση τον τερματοφύλακα της Ίντερ.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόσιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Βαλέρο, Πολιτάνο, Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Μαρτίνες.
Ρόμα: Μιράντε, Φλορέντσι, Ζεσούς, Φάτσιο, Κόλαροφ, Εν Ζονζί, Κριστάντε, Ουντέρ, Πελεγκρίνι. Ελ Σαραουί, Τζέκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα