ΜΜΕ στο Περού για ΑΕΚ και Κάλενς: «Συνεχίζει και την επόμενη σεζόν!» (video)

«Κάτοικος» Νέας Φιλαδέλφειας ο Αλεξάντερ Κάλενς και την επόμενη σεζόν. Με βάση δημοσίευμα από το Περού, ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο 32χρονος θα συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα με το εθνόσημο, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χόρχε Φοσάτι, υπολογίζει στις ικανότητες του. Θυμίζουμε ότι ο Κάλενς αποκτήθηκε στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Σεπρέμβριο από την Τζιρόνα.

«Ο Κάλενς συνιστά ένα σημαντικό αμυντικό όπλο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που επιδιώκει την παρουσία του στην Αθηναίους και την επόμενη σεζόν», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια επισημαίνει ότι: «το καλύτερο δυνατό σενάριο για την ΑΕΚ είναι η λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μπορεί να έχει τον Κάλενς ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τη μεταγραφή, αν και και αν χρειαστεί θα το κάνει και αυτό». Η μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού πιθανότατα θα κοστίσει στην Ένωση ένα εκατομμύριο ευρώ και οι Περουβιανοί αναφέρουν ότι είναι διαχειρίσιμο το ποσό για τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας. Την τρέχουσα σεζόν ο Κάλενς μετρά 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα