Μίτσελ για το ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: «Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι, παίρνω την ευθύνη εγώ φταίω»

Ο Μίτσελ ανέλαβε την ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» στα Γιάννενα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ύστερα από την διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Ισπανός προπονητής

μίλησε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (22/12) για το αποτέλσμα στους «Ζωσιμάδες», ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι όλοι μαζί μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση.

«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι.

Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα