Μητρόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»

Ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησεγια τον εντός έδρας αγώνα των Κρητικών με τα Τρίκαλα (5/5, 17:00) για την 24η αγωνιστικής της Stoiximan.gr BasketLeague.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η νίκη είναι μονόδρομος για μας μέσα στην έδρα μας,απέναντι σε μία ήδη υποβιβασμένη ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε το κενόδιάστημα των τριών εβδομάδων που μας έχει χαλάσει λίγο τον

ρυθμό, αλλά μέσα απόαυτές τις προπονήσεις οι οποίες ήταν αρκετά δυνατές, τα παιδιά έδειξαν ότιείναι εδώ και θέλουν να πάνε παρακάτω. Νομίζω ότι θα έχουμε το επιθυμητόαποτέλεσμα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους δύο καινούριους παίκτες,σημειώνοντας πως θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια. «Θα έχουμε και δύοκαινούριους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες.Για αυτόν τον λόγο και αποκτήθηκαν. Αυτά τα παιδιά έδειξαν θέληση, ανεβάζονταςτον ρυθμό των προπονήσεων. Νομίζω ότι θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια καιδιάθεση για το αυριανό ματς. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει ναβγάλουν οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους. Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να φαίνεταιαποδυναμωμένη αλλά θα έρθει για να παλέψει όσο μπορεί. Πιο πολύ ψυχολογικά θαείναι δύσκολο για εμάς. Αν υπάρχει συγκέντρωση θα γίνει εύκολο το έργο μας.

Νομίζω ότι αν τελειώσει αυτό το ματς και ο Κολοσσός«στραβοπατήσει» θα είναι στο χέρι μας να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Όμως, αυτήντην στιγμή προέχει το ματς με τα Τρίκαλα και τα παιδιά να είναι έτοιμα ψυχολογικάγια να τελειώσουμε νωρίς αυτό το παιχνίδι».


Keywords
Τυχαία Θέματα