Μητιντζής για Καυτανζόγλειο: "Η νέα διοίκηση θα λύσει το θέμα αυτό"

Ο Απόστολος Μητιντζής, πρόεδρος της Επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου έκανε δηλώσεις για θέματα του Σταδίου. Ενα από αυτά είναι και η χρήση του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μητιντζής -επί της ουσίας- παρέπεμψε στην επόμενη διοίκηση καθώς η δική του αποχωρεί.

Για το εάν φεύγει ή μένει η διοίκηση: «Φεύγει η διοίκηση. Πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο η πολιτική για τα δημόσια γήπεδα. Να δοθούν περισσότερα χρήματα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μπορούμε να επενδύσουμε σαν χώρα. Δεν έχω πληροφορίες για τη νέα διοίκηση».

Για το αίτημα του Ηρακλή να χρησιμοποιηθεί το βοηθητικό του Καυτανζογλείου: «Το αίτημα του Ηρακλή έγινε δεκτό. Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα».

Για την υπόθεση του ΠΑΟΚ: «Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ είναι πιο περίπλοκη. Δεν προχώρησε καθώς άλλαξε η Κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξουν και νομικές κινήσεις. Το Καυτανζόγλειο διέπεται από κανόνες. Δε νομίζω ότι κάποια διοίκηση μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις. Η νέα διοίκηση θα λύσει το θέμα αυτό».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται εκεί την νέα σεζόν: «Θεωρώ ότι είναι ευχής έργον. Είναι εφικτό».

Για τον Άρη και τη δικαστική διαμάχη: «Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση. Μιλάμε για ένα ποσό των 7.000 χιλιάδων ευρώ».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM
Keywords
Τυχαία Θέματα