Μίροτιτς: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ακόμη, ο Νίκολα Μίροτιτς σχολίασε και τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final-4 του Κάουνας.

«Ακούγεται πάρα πολύ ωραίο πως αυτό θα είναι το 6ο Final-4 της καριέρας μου και το τρίτο συνεχόμενο που συμμετέχω με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ένα τέτοιο επίτευγμα. Κάθε φορά που συμμετέχεις είναι μια ευκαιρία να κερδίσεις. Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει, αλλά έχω μια ευκαιρία ακόμα» είπε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Έχουμε μια διαφορετική ομάδα από τις άλλες φορές.

Είναι πολύ καλή ομάδα. Ολοκληρωμένη με ενθουσιασμό και είναι πολύ όμορφο για εμάς που θα πάμε σε μια χώρα όπως είναι η Λιθουανία που αγαπάει το άθλημα. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Πάντα ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ, ειδικά σε ημιτελικό Final-4, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αυτό που έκανε η Ρεάλ, να γυρίσει δηλαδή από το 2-0 της δίνεις πολύ μεγάλη δύναμη και αποδεικνύει την ποιότητά της. Εμείς ξέρουμε πως να προσεγγίσουμε το παιχνίδι και τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδι και έχουμε αναμετρηθεί πολλές φορές με τη Ρεάλ. Πρέπει να δώσουμε όλη την προσοχή μας στον ημιτελικό», τόνισε ο Μίροτιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα