Μίροτιτς: «Κατάλαβα γιατί η Μπάρτσα είναι "κάτι μεγαλύτερο από έναν σύλλογο"»

Μίροτιτς: «Κατάλαβα γιατί η Μπάρτσα είναι "κάτι μεγαλύτερο από έναν σύλλογο"» osinteliΠέμ, 01/14/2021 - 17:03

Ο Νίκολα Μίροτιτς τοποθετήθηκε για το διάστημα που έλειψε από τα γήπεδα και δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που εισέπραξε από τη Μπαρτσελόνα.

Με προσωπικό του μήνυμα στα social media ο σούπερ σταρ των Καταλανών δεν αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας, ωστόσο ανέφερε πως πέρασε δύσκολες στιγμές. Αποθέωσε τον Σάρας για

την κατανόηση και δήλωσε ανυπόμονος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα του:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την αγάπη και τον σεβασμό με τον οποίο μου συμπεριφερθήκατε αυτό το διάστημα, κατά το οποίο δυστυχώς για λόγους αποκλειστικά προσωπικούς απουσίασα από το γήπεδο. 

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τη Μπαρτσελόνα και τους ιθύνοντες της για την ευκολία που μου παρείχαν και για την κατανόηση. Επίσης τον Σάρας Γιασικεβίτσιους και το επιτελείο του για το γεγονός πως κατάλαβε το πρόβλημα μου, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη τους και τη φιλία τους. Αυτές τις δύσκολες ημέρες κατάλαβα γιατί όλοι λένε όλοι λένε πως η Μπάρτσα είναι "Κάτι μεγαλύτερο από έναν σύλλογο".

Το μπάσκετ είναι ένα πανέμορφο άθλημα που μας γεμίζει ευτυχία. Έχω μεγάλη όρεξη να επιστρέψω και να βρεθώ και πάλι με την ομάδα και να τους επιστρέψω τη θετική ενέργεια την οποία και εκείνοι, αλλά και όλοι εσείς οι φίλαθλοι μου μεταφέρατε.

Ευχαριστώ,

Νίκολα Μίροτιτς".

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona - Μπάσκετ Off Off osinteli Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Νίκολα Μίροτιτς τοποθετήθηκε για το διάστημα που έλειψε από τα γήπεδα και δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που εισέπραξε από τη Μπαρτσελόνα.

Article publish on Πέμ, 01/14/2021 - 17:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα