Μιράντα: «Να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα» (photo)

Ο Ροντερίκ Μιράντα τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Γουλβς για την περσινή σεζόν, ενώ χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Μιράντα έγραψε στη σελίδα του στο Instagram:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την Γούλβς για την αξέχαστη σεζόν που περάσαμε και για όσα κερδίσαμε. Φοβερή σεζόν και δεν αμφιβάλλω πως και αυτή η σεζόν θα είναι φανταστική! Όταν έχεις γίνει μία φορά Λύκος δεν παύεις ποτέ να είσαι Λύκος. Λύκοι είμαστε. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να παίξω στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι το πρωτάθλημα».

Το σχετικό ποστάρισμα:

First of all, i wanna thank @wolves for the unforgettable season that we past, and we won. Was a hell of a season, and i have no doubts that this season will be amazing as well! Once we’re a wolf, we never cease to be a wolf! Wolves Ay We

Keywords
Τυχαία Θέματα