Μήνυμα Μαρινάκη προς πάσα κατεύθυνση (video)

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ εξήγησε πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο ο διεθνής Άγγλος χαφ, τον οποίο χαρακτήρισε οικογένεια και αποκάλυψε πως η συμφωνία επετεύχθη σε πολύ σύντομο χρόνο.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως όσο ο ίδιος βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν αντίπαλο να προσπαθήσει να τους πάρει παίκτη χωρίς τη θέληση τους.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες φιλοδοξίες.

Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης. Αγαπάει την Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει γίνει ήδη θρύλος για τον σύλλογο. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στους οπαδούς μας και φυσικά τους οπαδούς και των υπόλοιπων ομάδων στην Αγγλία και στην Ευρώπη.

Στους θρύλους πρέπει να συμπεριφέρεσαι με τον κατάλληλο τρόπο. Και για όσο θα είμαι επικεφαλής της Νότιγχαμ Φόρεστ, όλα αυτά, οι πράξεις, οι προσεγγίσεις θα πρέπει να γίνονται -επαναλαμβάνω- με τον κατάλληλο τρόπο.

Δεν θα αφήσω ποτέ κανέναν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα να προσπαθήσει να πάρει έναν παίκτη από εμάς ή να κάνει κάτι με το οποίο δεν είμαστε σύμφωνοι.

Και ειδικά -όπως προείπα- με κάποια άτομα που ανήκουν στην οικογένεια μας.

Με τον Μόργκαν δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσουμε σε συμφωνία, ήταν μία πολύ σύντομη συζήτηση, γεμάτη από πάθος και αγάπη για τον σύλλογο.

Επομένως, όταν έχεις το πάθος, όταν αγαπάς κάτι, είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων να καταλήξεις σε συμφωνία.

Και όλοι οι οπαδοί μας θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι αυτός ο τύπος αγαπάει τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα