Μιλούνοβιτς: “Ανυπομονούμε για αυτό το ματς”

Ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς τόνισε πως περιμένει πως και πως την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ζήσει την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, που ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος αμυντικός υπογράμμισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: “Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή
πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες. Η ήττα από την Παρτιζάν μάς έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη”.
Keywords
Τυχαία Θέματα