Μιλόγεβιτς: «Αυτές οι στιγμές δεν αγοράζονται» (video)

Ο Νίκος Γαβαλάς βρέθηκε στη φιέστα του Ερυθρού Αστέρα και μίλησε με τον Μοχάμεντ Μπεν και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δείτε πλάνα από τη γιορτή της ομάδας του Βελιγραδίου και τις δηλώσεις του άλλοτε «ερυθρόλευκου» επιθετικού και του προπονητή των Σέρβων.

Οι δηλώσεις του Μπεν:

«Σήμερα είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι ο πρώτος μου τίτλος στη Σερβία και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την ομάδα».

Για το αν θέλει να αφιερώσει
κάπου τον τίτλο:
«Ναι, είναι για τους φιλάθλους μας και την οικογένειά μου, που με υποστηρίζουν πάντα και ευχαριστώ τον Ερυθρό Αστέρα».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα:
«Ναι, ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Τώρα η ζωή μου είναι εδώ και όλα είναι διαφορετικά».

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

Για την αποθέωση από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του:
«Κάθε αθλητής και παίκτης που ζει τέτοιες στιγμές, δεν μπορεί να τις αγοράσει. Πρέπει να τις κερδίζεις και να τις αξίζεις και νομίζω ότι όλα τα παιδιά κι εγώ μαζί δουλέψαμε και όντως αξιζαμε αυτή τη χρονιά. Οι φίλαθλοι είναι πάντα μαζί μας και ξέρουν να μας υποστηρίζουν».

Για το αν θέλει να αφιερώσει κάπου το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα, όπως πάντα πρώτα στην οικογένειά μου, είναι πολύ σημαντική γιατί είναι πολύ δύσκολη και αγχωτική δουλειά. Μετά, έχω φοβερούς παίκτες, τους αγαπάω πάρα πολύ. Μετά σε όλους τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα και φυσικά σε όλους τους Έλληνες γιατί όπως έχω πει, η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μου».

Για την ενέργεια που βγάζει το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα:
«Εδώ είναι Βαλκάνια, όπως και στην Ελλάδα, εδώ μπορεί και λίγο παραπάνω. Εδώ έτσι είναι και δεν εξηγείται, κανένας απ' αυτούς που έρχονται απ' όλη την Ευρώπη δεν καταλαβαίνει, αλλά εμείς το νιώθουμε, ζούμε καθημερινά, είμαστε βαλκανικός λαός και ο Ερυθρός Αστέρας γι' αυτούς σημαίνει πάρα πολλά».

Για το καλοκαίρι:
«Σίγουρα, τώρα θα έχουμε μέρες να ξεκουραστούμε, αν και δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Αυτή η επιτυχία πρέπει να περάσει στην ιστορία και να βρούμε καινούριους στόχους και ελπίζω του χρόνου να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές».
Keywords
Τυχαία Θέματα