Μίλνερ: «Ο Μέσι με είπε ''γάιδαρο''!»

Η Λίβερπουλ κέρδισε 4-0 τη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό, με τον Άγγλο μέσο να απολαμβάνει τη μονομαχία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος πάντως τον...στόλισε με αρκετά «γαλλικά» για τα μαρκαρίσματά του.

Να τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Τζέιμς Μίλνερ στην Ντέιλι Μέιλ:

«Δεν ήταν ευχαριστημένος. Μου έλεγε αρκετά στα ισπανικά ακόμα και όταν μπαίναμε στη φυσούνα για το ημίχρονο. Με έλεγε ''burro'', που σημαίνει ''γάιδαρος'',
αλλά χρησιμοποιείται στο ισπανικό ποδόσφαιρο γενικά για κάποιον που βγαίνει στο γήπεδο και κλωτσάει συνεχώς. Τον ρώτησα αν είναι καλά, αλλά δεν το δεχόταν. Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησε ότι καταλάβαινα τα ισπανικά του. Μου είπε ''αυτό το φάουλ που μου έκανες, ήταν επειδή σου πέρασα τη μπάλα κάτω από τα πόδια''. Τον άφησα και πήγα στα αποδυτήρια», είπε ο Μίλνερ, που πάντως...συγχώρησε τον Μέσι για όσα του είπε.

«Τρέφω μόνο θαυμασμό γι' αυτόν. Έχει κερδίσει το δικαίωμα να λέει ό, τι θέλει. Με όσα έκανε σε αυτό το παιχνίδι αλλά και γενικά στην καριέρα του, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Αν προσπαθήσεις να τον σταματήσεις, δεν πρέπει να φοβάσαι μήπως γελοιοποιηθείς. Εγώ το έκανα. Μου πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια και όλος ο κόσμος το είδε ένα εκατομμύριο φορές. Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Όμως με παίκτες σαν κι αυτόν πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι είσαι εκεί και δεν θα κάνουν τα πάντα όπως θέλουν. Πρέπει να τους διακόπτεις τον ρυθμό. Δεν θέλεις να τον χτυπήσεις, αλλά είναι σκληρό παιχνίδι και αν ελέγχει το ματς, πρέπει να προσπαθήσεις να τον βγάλεις από τον ρυθμό του. Είναι μέρος του παιχνιδιού», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα