«Μίλησε με Ποστέκογλου ο Μαρινάκης»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε άμεση επικοινωνία με τον Άγγελο Ποστέκογλου, σχετικά με το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με το talkSPORT, ο Ποστέκογλου βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, παρότι ο Νούνο παραμένει δημοφιλής και έχει συμβάλει σημαντικά στην πορεία του συλλόγου. Ωστόσο, η σχέση του Πορτογάλου προπονητή τόσο με τον Μαρινάκη όσο και με τον παγκόσμιο αθλητικό

διευθυντή της Φόρεστ, Έντου, έχει διαρραγεί.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι διαφορές Ποστέκογλου και Έντου γύρω από το θέμα των μεταγραφών είναι βαθιά προσωπικές και ξεκινούν από την άφιξη του Βραζιλιάνου παράγοντα από την Άρσεναλ το καλοκαίρι. Την Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου που προκάλεσε αίσθηση, ο Νούνο παραδέχτηκε ότι η σχέση του με τον Μαρινάκη δεν είναι όπως πέρσι, υπογραμμίζοντας πως, ενώ την περασμένη σεζόν υπήρχε καθημερινή επικοινωνία, η κατάσταση έχει αλλάξει φέτος.

«Πάντα είχα μια πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη, πέρυσι ήμασταν πολύ κοντά. Αυτή τη σεζόν όμως τα πράγματα δεν είναι το ίδιο. Πιστεύω ότι ο διάλογος είναι απαραίτητος, γιατί η έγνοια μου είναι η ομάδα και η χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Η σχέση μας έχει αλλάξει και δεν είναι καλή. Θα ήθελα όλοι στον σύλλογο να είμαστε ενωμένοι, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος επιθυμούσε την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ από τη Φούλαμ, κίνηση που μπλόκαρε ο Έντου, ενώ αντίθετα αντιτάχθηκε στη μεταγραφή του Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα, την οποία ο Βραζιλιάνος τελικά επέβαλε.

Ο Νούνο έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στην ευρωπαϊκή σκηνή, χάρη σε ένα στιβαρό, αμυντικογενές στυλ παιχνιδιού. Από την άλλη, ο Ποστέκογλου, που πέρυσι χάρισε στην Τότεναμ το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, φέρνει μαζί του μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, το ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα