Μίλερ: «Ψάχνω τον GOAT»

Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην Μπάγερν Μονάχου, ο Τόμας Μίλερ ξεκινά ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα των Vancouver Whitecaps.

Στο ταξίδι του προς τον Καναδά, ο Μίλερ ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο όπου αστειευόταν για την απουσία του Μανουέλ Νόιερ. «Είμαι στην πτήση μου για το Βανκούβερ. Ψάχνω τον GOAT. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Δεν τον βρίσκω πουθενά.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια που πετάω χωρίς τον Μανουέλ Νόιερ», είπε γελώντας.

Ο Μίλερ, που εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπάγερν το 2000, κατέκτησε 13 πρωταθλήματα Γερμανίας, δύο Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με την Εθνική Γερμανίας. Το τελευταίο του παιχνίδι με τους Βαυαρούς ήταν η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ατλάντα.

Η ομάδα του Βανκούβερ ανακοίνωσε ότι ο Μίλερ θα αγωνιστεί εκεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, με ανοιχτή θέση στο ρόστερ και δυνατότητα να παραμείνει ως Designated Player το 2026. Οι Whitecaps ποντάρουν στην εμπειρία, την προσωπικότητα και την ηγετική παρουσία του, καθώς ξεκινά η νέα του περιπέτεια στο MLS.

Keywords
Τυχαία Θέματα