Μίλαν: Τέλος εποχής για τον Γαζίδη;

Ο πρώην διευθυντής της Άρσεναλ συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση των μετόχων, όπου ο πρόεδρος Πάολο Σκαρόνι αρνήθηκε να αποκλείσει την αποχώρησή του στο τέλος του έτους. «Αφήνουμε την απόφαση του Ιβάν σε αυτόν. Τον ευχαριστώ για όσα έκανε για τη Μίλαν. Είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος συλλόγου όταν έχεις έναν διευθύνοντα σύμβουλο όπως ο Γαζίδης», είπε ο Σκαρόνι.

Οι μέτοχοι της Μίλαν υποδέχτηκαν τον Γαζίδη με ένα «παρατεταμένο χειροκρότημα» και ότι η αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν είναι πολύ πιθανή.

Ο Γαζίδης διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018 μετά από εννέα χρόνια στην Άρσεναλ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, οι Rossoneri κέρδισαν το πρώτο τους Scudetto μετά από 11 χρόνια και κατάφεραν να μειώσουν το κόστος, ανακοινώνοντας απώλεια μόλις 66,5 εκατομμυρίων ευρώ για το 2021-22.

Μπορεί να ακούγεται σαν μια σημαντική απώλεια, αλλά η Μίλαν βελτιώνει σταθερά τα οικονομικά της τα τελευταία τρία χρόνια. Επιβεβαίωσαν απώλεια 194 εκατομμυρίων ευρώ για το 2019-20 και 96,4 ευρώ το 2020-21. Τα ακαθάριστα έσοδα του συλλόγου αυξήθηκαν κατά 14% το τελευταίο οικονομικό έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα