Μίλαν: Τα θέλω του Πιόλι

Η Μίλαν συνεχίζει να συνδέεται με ευέλικτους παίκτες που μπορούν να εκπληρώσουν αρκετούς ρόλους και ο τελευταίος υποψήφιος είναι ο Έλιφ Έλμας της Νάπολι. Ο 22χρονος διεθνής της Βόρειας Μακεδονίας μπορεί να παίξει ως κεντρικός χαφ, σε πιο προχωρημένο ρόλο πίσω από τον επιθετικό ή στο αριστερό άκρο. Αποκτήθηκε από τη Φενερμπαχτσέ το καλοκαίρι του 2019 για 16 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει κανονικό χρόνο συμμετοχής

στο Stadio Diego Armando Maradona.

Ο Έλμας κατάφερε παρόλα αυτά να συνεισφέρει επτά γκολ και έξι ασίστ σε 46 εμφανίσεις για τη Νάπολι στην τρέχουσα σεζόν. Πολλά από αυτά ήταν στο Europa League, όπου του δόθηκαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες στην αρχική ενδεκάδα από ό,τι στη Serie A. Η Μίλαν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έλμας και έχει ζητήσει πληροφορίες για την τιμή του. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά η Νάπολι ανανεώνει το ρόστερ της και προσπαθεί να μειώσει τον μέσο μισθό.

Διεθνής με τη Β. Μακεδονία ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής

Η Μίλαν φέρεται να πλησιάζει σε συμφωνία με την Μπριζ για τον Ολλανδό εξτρέμ Νόα Λανγκ, με κόστος 20 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Το ενδιαφέρον τους για τον Ολλανδό διεθνή, ο οποίος κλείνει τα 23 αργότερα αυτό το μήνα, δεν είναι μυστικό και ο Λανγκ έχει επιβεβαιώσει σε αρκετές συνεντεύξεις ότι φεύγει από το Γιαν Μρέιντελ ως πρωταθλητής αυτό το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2025, αλλά το προϊόν της ακαδημίας νέων του Άγιαξ είναι αποφασισμένο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σκόραρε εννέα γκολ και έκανε 15 ασίστ σε 48 παιχνίδια τη σεζόν που μας πέρασε και πανηγύρισε ένα ακόμα πρωτάθλημα Βελγίου.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων πάνε καλά, καθώς η Μίλαν ετοιμάζεται να κλείσει μια συμφωνία αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετα. Όσο για τον Λανγκ, θα δεχόταν έναν μισθό που του αποφέρει 2,8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν συν τα μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση. Η ευελιξία του είναι ο λόγος πίσω από την αξία του για τους ”ροσονέρι”, ικανός να παίζει στην αριστερή ή δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, καθώς και ως σέντερ φορ. Συνέβαλε με εννέα γκολ και 15 ασίστ σε 48 ανταγωνιστικές εμφανίσεις για την Κλαμπ Μπριζ αυτή τη σεζόν και έχει ήδη τρεις συμμετοχές για την Ολλανδία.

Ο Λανγκ επιβεβαίωσε ότι η Λιντς Γιουνάιτεντ προσπάθησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2021 και η Άρσεναλ έκανε τις δικές της προσπάθειες τον Ιανουάριο του 2022. Πλέον, ο 22χρονος θα μπορούσε να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Έχει συνδεθεί επίσης με μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Λιντς και Άρσεναλ είναι γνωστές θαυμάστριες του, ενώ αναφέρθηκε πως ενδιαφέρεται η Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον από τη Λιντς και την Άρσεναλ είναι πιο μακροπρόθεσμο. Οι αναφορές το περασμένο καλοκαίρι δεν έκρυβαν την επιθυμία της Λιντς να τον υπογράψει. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα άρχισε να ενδιαφέρεται μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του 2021. Ο Ολλανδός διεθνής επιβεβαίωσε ότι η Άρσεναλ τον έβαλε στο ραντάρ τηε μετά την αποχώρηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλαν, Πιόλι,milan, pioli