Μίλαν: Πρώτη φορά μετά από 81 χρόνια!

Μίλαν: Πρώτη φορά μετά από 81 χρόνια!

Αυτό που γίνεται φέτος στη Μίλαν συνέβη τελευταία φορά το 1938, δηλαδή 81 χρόνια πίσω στο παρελθόν. Πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! Κι όμως ναι είναι η αλήθεια. Οι πάλαι ποτέ κραταιοί ροσονέρι έχουν μαζέψει έξι βαθμούς σε έξι αγωνιστικές!

Τη σεζόν 1938-39 είχε υποστεί τέσσερις ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα και από τότε ποτέ δεν είχε ξαναπέσει τόσο χαμηλά.

Σε πίεση ο Τζιαμπάολο

Ο Μάρκο Τζιαμπάολο διαδέχτηκε

τον Τζενάρο Γκατούζο και πλέον στο επόμενο ματς κόντρα στην Τζένοα παίζει ουσιαστικά το κεφάλι του, εκτός κι αν γίνει κάτι και δεν φτάσει ούτε μέχρι εκεί. Οι μπουκ πάντως δίνουν φαβορί τη Μίλαν για τη νίκη, σίγουρα όχι δυνατό, αλλά φαβορί. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Σε αυτό βέβαια συντελεί και η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι που έχουν μαζέψει έναν βαθμό λιγότερο από τη Μίλαν.

Σεφτσένκο ή Βενγκέρ;

Η προπονητολογία πάντως δεν λέει να σταματήσει στο Μιλάνο. Ο θρύλος της ομάδας, Αντρέι Σεφτσένκο εμπλέκεται σε αυτήν ως πιθανός αντικαταστάτης του Τζιαμπάολο. Εργάζεται ως ομοσπονδιακός αυτή τη στιγμή στην εθνική Ουκρανίας. Ο ίδιος όμως έσπευσε να δηλώσει ότι δεν σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο.

Εκτός όμως του Σεφτσένκο υπάρχει κι ένα άλλο βαρύ όνομα που παίζει δυνατά και είναι αυτό του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Άρσεναλ. Παρά το γεγονός ότι στις 22 Οκτωβρίου συμπληρώνει επτά δεκαετίες ζωής, ο ίδιος δηλώνει ακμαίος και έτοιμος για νέες προκλήσεις, μιλώντας πάντως γενικά και όχι για το project… Mίλαν.

Η Ίντερ κάνει μεγαλύτερο το πρόβλημα

Είναι και αυτό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όταν είσαι η Μίλαν κι έχεις έξι βαθμούς, ενώ η μισητή Ίντερ έχει 6/6 και με 18 βαθμούς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, τότε το πρόβλημα επιτείνεται και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Έτσι λοιπόν, ο Τζιαμπάολο ξέρει ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ή κερδίζει στη Γένοβα ή η Μίλαν ψάχνει για νέο προπονητή κι έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθούν οι μπουκ σε αυτήν την περίπτωση.

Δείτε τις αποδόσεις για την 7η αγωνιστική της Serie A

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Keywords
Τυχαία Θέματα