Μίλαν-Πάρμα 2-2: Έσπασαν καρδιές, όχι το αήττητο (hls)

Μίλαν-Πάρμα 2-2: Έσπασαν καρδιές, όχι το αήττητο (hls)astiliadΚυρ, 12/13/2020 - 23:48

Οι οιωνοί για τη Μίλαν δεν ήταν καλοί από την αρχή του ματς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό η Πάρμα πήρε προβάδισμα στο σκορ με το τέρμα του Ερνάνι στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή των ροσονέρι.

Η αντίδραση ήταν διαρκής αλλά η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη. Αρχικά το VAR ακύρωσε ορθώς ως οφσάιντ το τέρμα του Καστιγέχο, σε παράβαση που μόνο μέσω βίντεο θα μπορούσε να εντοπιστεί, ενώ είχε και τρία δοκάρια, τα δύο στην ίδια φάση!

Με

την έναρξη του δεύτερου μέρους η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τη Μίλαν, καθώς η ασφυκτική πίεση που άσκησε είχε ως αποτέλεσμα ακόμη ένα δοκάρι σε σουτ του Τσαλχάνογλου και ένα δεύτερο γκολ από την Πάρμα με τον Κούρτιτς στην πρώτη αντεπίθεση που έκαναν οι παρμένσι. 

Ένα λεπτό αργότερα ο Ερνάντες μείωσε για τους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο ματς. Ήταν ο Γάλλος ξανά εκείνος που "χτύπησε" στις καθυστερήσεις για να γράψει το 2-2 και να κρατήσει ζωντανό το αήττητο των ροσονέρι

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Parma - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Μίλαν-Πάρμα: 2-2 (hls) Submitted by npilios on Δευ, 12/14/2020 - 00:06 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_MILAN_PARMA_131220.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Δείτε μέσα από το Novasports.gr τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Μίλαν-Πάρμα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan Milan- Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Μίλαν είχε τέσσερα δοκάρια, έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως κατάφερε να γυρίσει το ματς και να δώσει συνέχεια στο αήττητο των 23 αγώνων στη Serie A. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 23:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα