Μίλαν: Παίρνει παίκτη από την Τσέλσι (pic)

Το Calciomercato ισχυρίζεται ότι η Μίλαν είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας με την Τσέλσι για τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Οι «ροσονέρι», υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής σκάουτερ Τζέφρι Μονκάντα, ψάχνουν να βρουν παίκτες για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους αυτό το καλοκαίρι.

Χρειάζεται να καλύψουν το μεγάλο κενό που θα μείνει, μόλις ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Σάντρο Τονάλι αντί περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ στη Νιουκάστλ. Η Μίλαν έχει

συνδεθεί εδώ και καιρό με μετακίνηση για τον Λόφτους-Τσικ και ο Άγγλος αναμένεται τελικά να φύγει από την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, έναν χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου.

#Milan, vicino l’arrivo di #LoftusCheek: tutti i dettagli https://t.co/HOsSAbzlTc

— calciomercato.com (@cmdotcom) June 26, 2023

Όπως αναφέρει το Calciomercato, η Μίλαν και η Τσέλσι καθορίζουν τώρα τις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας για τον παίκτη, με την ιταλική πλευρά να είναι έτοιμη να πληρώσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Λόφτους-Τσικ.

Ο Άγγλος μέσος ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της μοναδικής σεζόν του Μαουρίτσιο Σάρι στους «μπλε», καθώς σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 5 ασίστ σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την περίοδο 2018-19. Δυσκολεύτηκε να επαναλάβει αυτά τα νούμερα τα τελευταία χρόνια, αλλά μπορεί να είναι σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες του με τη μετακίνηση στη Μίλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα