Μίλαν: Ο Ραμπιό αποθέωσε τον Μόντριτς

Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως ο Κροάτης παίκτης λατρεύει το ποδόσφαιρο και μπορεί να τρέχει για 90 λεπτά στα 40 του χρόνια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά και στο επικείμενο ματς των «ροσονέρι» με τη Γιουβέντους.

Αρχικά, ο Ραμπιό δήλωσε για τον Μόντριττς: «Είναι εύκολο να παίζεις με τον Μόντριτς. Ξέρει να ελέγχει το παιχνίδι, ενώ τρέχει για 90 λεπτά στα 40 του… Δεν ξέρω πώς το κάνει. Απλά λατρεύει το ποδόσφαιρο. Το απολαμβάνει στο γήπεδο, του αρέσει να αμύνεται και να επιτίθεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια,

ο Γάλλος παίκτης αναφέρθηκε στον Αλέγκρι: «Γνωρίζω τον Αλέγκρι, όλο το τεχνικό του επιτελείο και τον τρόπο δουλειάς του, οπότε ήταν πιο εύκολο για μένα να προσαρμοστώ. Ήρθα με ταπεινότητα, προσπαθώ να είμαι παράδειγμα και να καθοδηγώ την ομάδα. Από τότε που είμαι εδώ, τέσσερις νίκες και μόνο ένα γκολ παθητικό – αυτό λέει πολλά. Εναντίον της Νάπολι, με έναν παίκτη λιγότερο, δείξαμε την πραγματική μας νοοτροπία και ψυχή».

Τέλος, μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με τη Γιουβέντους: «Θα είναι υπέροχο να επιστρέψω στο στάδιο Allianz. Πέρασα πέντε χρόνια στη Γιουβέντους, ένιωσα υπέροχα εκεί. Ανυπομονώ να επιστρέψω και θέλω τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα