Μίλαν: Ο Πιόλι στάθηκε στο πλευρό του Ιμπραΐμοβιτς

Μίλαν: Ο Πιόλι στάθηκε στο πλευρό του ΙμπραΐμοβιτςtnalΤετ, 01/27/2021 - 15:30

Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ. Ο Σουηδός επιθετικός άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 58’, μετά μαρκάρισμα στον Κολάροφ, ενώ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα για το επεισόδιο που είχε με τον Ρομέλου Λουκάκου. 

Ο Πιόλι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Ο Ζλάταν ζήτησε συγγνώμη γιατί γνωρίζει ότι έβαλε την ομάδα σε κακή

θέση. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και πρωταθλητής. Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι μείναμε με παίκτη λιγότερο έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο σκληρό. Ήταν σημείο κλειδί. Δεν έπρεπε να συμβεί αλλά δυστυχώς έγινε και πληρώσαμε το τίμημα στα τελευταία 30 λεπτά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι. Έτσι δε θα πάμε σπίτια μας με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 15:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα