Μίλαν: Ο Πιόλι έχει γίνει θαυμαστής του Ιμπραΐμοβιτς

Μίλαν: Ο Πιόλι έχει γίνει θαυμαστής του ΙμπραΐμοβιτςtnalΚυρ, 02/21/2021 - 12:39

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ. Ο τεχνικός των “ροσονέρι” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό επιθετικό, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τη συμπολίτισσα Ίντερ.

Αρχικά, ο Πιόλι δήλωσε για τη σύγκριση του Ιμπραΐμοβιτς με τον Λουκάκου: “Με

όλο τον σεβασμό προς τον Λουκακού που είναι ένας μεγάλος επιθετικός, στη σύγκριση αυτών των δύο θα είμαι όλη μου τη ζωή με τον Ιμπραϊμοβιτς”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχαν οι δυο παίκτες στο ματς του κυπέλλου: “Δεν έπρεπε να συμβεί ό,τι συνέβη τότε, αλλά την Κυριακή θα έχουμε άλλο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει μεγάλος σεβασμός και οι παίκτες θα δείξουν αθλητικό πνεύμα, χωρίς αυτό να σημαίναι πως δεν υπάρχουν κόντρες από τη στιγμή που πρόκειται για μία κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση”.

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για το ντέρμπι με την Ίντερ: “Θα είναι ένα ντέρμπι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, με τη βαθμολογία να είναι πολύ ωραία και για τις δύο ομάδες. Αν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία; Αν παίζεις για την ισοπαλία, αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να χάσεις, εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα μας φέρει ξανά στην πρώτη θέση, την οποία κρατούσαμε για 20 αγωνιστικές. Στα δύο τελευταία ματς με Σπέτσια και Ερυθρό Αστέρα δεν πήγαμε καλά αλλά δεν έφταιγε ένας παίκτης μόνο, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 12:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα