Μίλαν: Ο Ντοναρούμα θέλει, η Μίλαν μπορεί;

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα θέλει, η Μίλαν μπορεί;sdimolitΤρί, 02/16/2021 - 20:36

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Μιλάνο με τις σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ ποδοσφαιριστή και Μίλαν να συνεχίζονται.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο Ιταλός διεθνής έχει αποφασίσει να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των ''ροσονέρι'' όμως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο

πλευρών δεν έχουν φέρει μέχρι στιγμής θετική έκβαση. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, πιέζει τη Μίλαν για κλειστό διετές συμβόλαιο, με τον σύλλογο να επιμένει για τρία χρόνια συμβόλαιο, ενώ ακόμα και τα 10 εκατομμύρια το χρόνο ακούγονται υπερβολικά.

Ο 21χρονος Ντοναρούμα που έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, από το 2015 και το ντεμπούτο του μετράει 231 εμφανίσεις με τη Μίλαν, ενώ φέτος έχει κρατήσει 8 φορές ανέπαφη την εστία του από τα 21 ματς που έχει αγωνιστεί.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Τζίτζι Ντοναρούμα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Μιλάνο με τις σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ ποδοσφαιριστή και Μίλαν να συνεχίζονται. Article publish on Τρί, 02/16/2021 - 20:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα