Μίλαν: Νοκ – άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ιμπραχίμοβιτς!

Το νέο πρόβλημα τραυματισμού καλείται να αντιμετωπίσει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αριστερή του γάμπα. Ο Σουηδός στράικερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από το Μίλαν – Λέτσε και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από το επιτελείο των «ροσσονέρι».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του Μιλάνου τα αποτελέσματα επιβεβαιώσαν το πρόβλημα, ενώ δεν σχολιάζει το χρόνο αποθεραπείας του «Ίμπρα». Αυτή είναι μία χρονιά που ο 41χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να ξεχάσει.

Θυμίζουμε ότι ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν εκτός

δράσης από τον περασμένο Μαΐο όταν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο. Ο παίκτης της Μίλαν επέστρεψε στα γήπεδα τον Φεβρουάριο και μερικούς μήνες αργότερα τέθηκε εκ νέου νοκ – άουτ.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στη Serie A, ενώ κατάφερε να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Ιταλίας στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Μάλιστα ο Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε για δεύτερη φορά στο Μιλάνο τον Ιανουάριο του 2020 έχει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Με βάση τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν «καθίσει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα