Μίλαν-Λάτσιο 2-0: Με Λεάο “σερβιτόρο”!

Η Μίλαν φιλοξένησε τη Λάτσιο για την 7η αγωνιστική στο Καμπιονάτο και μετά από ένα ματς κλειστό εμφανίστηκε ο Λεάο να κάνει τον “σερβιτόρο” και να δίνει έτοιμα γκολ στον Πούλισικ και τον Οκαφόρ για το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειχνε να δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε εκείνη του Μαουρίσιο Σάρι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους ρωμαίους να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς και να έχουν κάποιες καλές φάσεις με τον Φελίπε Άντερσον. Η Μίλαν μετά το ημίωεο άρχισε να “εμφανίζεται” στο ματς όταν ο Λεάο πήρε

μπροστά.

Στο δεύτερο μέρος, με το ματς και πάλι χωρίς φάσεις ήρθε το γκολ στο 60ό λεπτό όταν ο Λεάο με ωραία ενέργεια από τα αριστερά πάσαρε στον Πούλισικ που που μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ με το το 3ο του φετινό γκολ.

Στη συνέχεια η Λάτσιο ανέβηκε για να ισοφαρίσει, η Μίλαν βρήκε χώρους και σε μια τέτοια περίπτωση από αριστερά και πάλι ο Λεάο δημιούργησε δίνοντας μισό γκολ στον Οκαφόρ για το τελικό 2-0. Τέταρτη ήττα σε επτά ματς για την Λάτσιο, την ώρα που η Μίλαν έκανε το τρία στα τρία και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα