Μιχαηλίδης: «Ο διαιτητής δεν τα πηγαίνει καλά με τα μαθηματικά» (video)

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης αντικατέστησε τον Μάκη Χάβο στη συνέντευξη Τύπου εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του Μάκη Χάβου που δεν βρίσκεται εδώ. Είναι γνωστό πως η ομάδα του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός και η διοίκησή του προσπαθούν να επενδύσουν σε ένα υγιές ποδόσφαιρο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο προπονητής της Μάκης Χάβος.

Δυστυχώς αυτό δεν το σέβονται και αυτό επαναλαμβάνεται. Το γεγονός ότι ο διαιτητής
σφυρίζει τη λήξη του αγώνα 9 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και ενώ είχε υποδείξει 4 λεπτά, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δώσει κάποιος είναι ότι ο διαιτητής δεν τα πηγαίνει καλά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά ενδεχομένως. Ετσι μπερδεύει το 4 με το 9», σχολίασε με δηκτικό τρόπο.

Τεννές: «Θέλαμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και είχαμε υποσχεθεί ότι θα την αφιερώναμε στον πρόεδρο για εν πρόβλημα υγείας που είχε. Τα ΄ίδια είπαμε και στο ημίχρονο και νομίζω κάνοντας αυτή την μεγάλη ανατροπή τουλάχιστον δεν τον στεναχωρήσαμε . Μεγάλη ανατροπή απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ ψυχή γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τέτοιο ματς. Το καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Όλο το β΄ μέρος μας ανήκει και αν είχαμε πιο καθαρέ επιλογές θα το είχαμε γυρίσει νωρίτερα. Πιαστήκαμε «κορόιδα» στο πρώτο μέρος και βρεθήκαμε πίσω. Αλλά στο τέλος έτσι όπως έγινε φύγαμε ικανοποιημένοι και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου που άλλη μια φορά μας πίστεψε και μας βοήθησε. Τελείωσε ένα ματς. Η έδρα μας παραμένει αλώβητη αλλά με πολλά προβλήματα για εμάς με αποβολές και κάρτες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε.Υπάρχουν κάποια παιδιά σημαντικά στην ομάδα. Ο Ανέστης είναι ένας από αυτούς. Φάγαμε δύο γκολ και ενώ είχαμε εμείς τη μπάλα, δεν είχαμε τις επιστροφές που θα έπρεπε. Καταφέραμε να το γυρίσουμε….»

Για μεταγραφές….

«Έχουμε δύο ματς ακόμη. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε, αλλά πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτό «φωνάζει..» Θα εξαρτηθεί από το τι θα βρούμε. Δεν είναι και πιο καλή εποχή ο Γενάρης να κάνεις μεταγραφές. Να προσπαθήσουμε Βραζιλία η Αργεντινή να φέρουμε παίκτες δε θα προλάβουν να ……….ενσωματωθούν. Να δούμε πως θα τελειώσουμε βαθμολογικά τον πρώτο γύρο και από εκεί και πέρα οι επιλογές μας θα είναι ανάλογές. Θέλουμε παιδιά που να μπορούν από την επόμενη μέρα να μπουν στην 11αδα. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει παίξει.Για μια νεοφώτιστη ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Α εθνική το να παραμείνει αήττητη έξι αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αν κάνουμε όλα τα ματς ισοπαλίες από εδώ και πέρα έχουμε σωθεί…..»

Για την κλήρωση του κυπέλλου….

«Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να παίξει σε δύο ταμπλό. Καλύτερα στο κύπελλο να συνεχίσουμε με εμπορικό ματς!!!

Εκ μέρους του Παναιτωλικού εμφανίσθηκε στην συνέντευξη τύπου ο βοηθός του Μάκη Χάβου Μπάμπης Μιχαηλίδης που φανερά εκνευρισμένος από την εξέλιξη του ματς και την διαιτησία του Νεοφυτιάδη ήρθε μίλησε και ..έφυγε

«.. Εκ μέρους του προπονητή ένα συγνώμη που δεν παρευρίσκεται. Είναι γνωστό ότι Παναιτωλικός και διοίκηση όλα τα χρόνια προσπαθούν να υπηρετήσουν ένα υγιές ποδόσφαιρο. Στο ίδιο μοτίβο και ο κ. Χάβος. Κάποιοι δεν το σέβονται και αυτό επαναλαμβάνεται. Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη 9 λεπτά μετά το πέρας υποδείξεις των 4 λεπτών η μόνη ερμηνεία είναι ότι ο ρέφερι δεν τα πάει καλά με τους ρυθμούς και να μπερδεύει το 4 με το 9!!!!!»
Keywords
Τυχαία Θέματα