Μία «Κίκι» στο δρόμο των αδελφών Ουίλιαμς!

Μετά από 12 ατομικούςτίτλους στο Λονδίνο θα έλεγε κανείς ότι πλέον τα έχουν δει όλα! Αμ δε… αφού σήμερα και οιδύο θα βρουν απέναντί τους την «Κίκι»!

Κι εξηγούμαστε…

Στο κεντρικό κορτ, η επτά φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon, Σερίνα θα αντιμετωπίσει την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, γνωστή και ως«Κίκι» στους Γάλλους.

Η Βίνους, από την άλλη, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδής,Νο20 στο γυναικείο ταμπλό, Κίκι Μπέρτενς στο κορτ Νο1.

Αναμφίβολα οι δύο Ευρωπαίες «Κίκι» είναι

επικίνδυνες αντίπαλοι καιικανές να κάνουν τη ζημιά στις Αμερικανίδες.

Εκτός από τα σωματικά προσόντα, η Μλαντένοβιτς διαθέτει και τηνποιότητα για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Σερίνα κι αυτό φάνηκε στην αναμέτρησημε την Τατιάνα Μαρία στο κεντρικό κορτ την Τετάρτη!

Πέρσι κατάφερε να μπει στο Top 10 αλλά ένας τραυματισμόςτην κράτησε πίσω για λίγο. Πλέον στα 25 της είναι έτοιμη για μια μεγάληδιάκριση! Η Σερίνα βεβαίως δεν είναι καμιά πρωτάρα και γνωρίζει καλά ότι αν δώσειστην Κριστίνα τις ευκαιρίες, εκείνη θα τις αρπάξει… Άλλωστεη Αμερικανίδα δεν πρέπει να έχει ξεχάσει ακόμη το παραλίγο κάζο στη φάση των 32του Ρολάν Γκαρός το 2016.

Η Βίνους, τώρα, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη με straight sets και αυτό ίσως να έχει τησημασία του, ειδικά σήμερα απέναντι στην 26χρονη σκληροτράχηλη, Μπέρτενς. ΗΟλλανδή είναι σίγουρα πιο ξεκούραστη αφού μέσα σε δύο ώρες καθάρισε τους αγώνεςτης σε πρώτο και δεύτερο γύρο κόντρα σε Στέφκοβα και Μπλίνκοβα αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα