Μια από τα ίδια η Φιορεντίνα! (video)

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η Φιορεντίνα προηγήθηκε και για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε στο 1-1! Η Φροζινόνε με όμορφο γκολ του Πιναμόντι πήρε άλλον έναν πολύτιμο βαθμό!

Ο τερματοφύλακας Σπορτιέλο ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου για την Φροζινόνε. Με τρεις δύσκολες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σιμεόνε (14'), Μπιράγκι (21') και Πιάτσα (35') κράτησε το μηδέν στην εστία του ενώ στην φάση του 38ου λεπτού ήταν τυχερός. Ο συμπαίκτης του Μπεγκέτο, υπό πίεση, λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά
η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με στατικές φάσεις. Η Φιορεντίνα μπορούσε και έπρεπε να σκοράρει!

Τα κατάφερε στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου! Ο Κιέζα έκανε την σέντρα και ο Μπενάσι, με τον ώμο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπορτιέλο! Μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να αποφασίσουν οι γηπεδούχοι να ρισκάρουν φάση δεν έγινε. Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων το σουτ του Κιέζα (86') που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Σπορτιέλο! Στο 89ο λεπτό όμως, ο Πιναμόντι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Φιορεντίνα, αποφάσισε να σουτάρει και... καλά έκανε! Με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 1-1 και η Φροζινόνε έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη!

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ : Σπορτιέλο - Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Καπουάνο (76' Σόντιμο) - Τζαμπάνο, Τσίμπσα, Μαϊέλο, Μπεγκέτο - Κάμπελ (62' Πιναμόντι), Φλουτ (62' Κασάτα), Τσοφάνι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : Λαφόντ - Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ούγκο, Μπιράγκι - Βετού, Ζέρσον, Μπενάσι (76' Μιραλάς) - Κιέζα, Πιάτσα (66' Φερνάντες), Σιμεόνε (87' Βλάχοβιτς)
Keywords
Τυχαία Θέματα